tema vendlindja ime rating
5-5 stars based on 174 reviews
Rrethi i Tropojës është një nga 36 rrethet administrative të Republikës së Shqipërisë. Ky rreth bën pjesë në Qarkun e Kukësit dhe shtrihet në verilindje ... Enver Hoxha, Nga shtypi, Ju tregoj pemën e familjes të Enver Hoxhës